Košarica (0) 0,00 €

Vaša košarica je prazna

Pogoji poslovanja

PROMOCIJSKI TEKSTIL
TISK
VEZENJE

  » DIGITALNI TISK MAJIC

   

  Digitalni tisk majic

  Pri digitalni tehniki tiska tiskamo barvne motive s tehniko CMYK. Tukaj lahko sprostite svoj oblikovalski talent in ustvarite čudovite motive, ki vam jih mi nato odtisnemo. 


  KORNIT PARADIGM II (digitalni printer majic):

  V podjetju VINI d.o.o. imamo na voljo najnovejši digitalni tiskalnik Kornit PARADIGM II, ki ga lahko kombiniramo s sitotiskom in z vsemi možnimi posebnimi efekti in tehnikam, ki so možne le v sitotisku.

  Vodilno podjetje KORNIT na področju digitalnega tiska, proizvaja najkakovostnejše tiskalnike, ki tiskajo v sitemu CMYK, kar pomeni, da vam na lahko na majice natisnemo večbarvne slike in motive, kar bi bilo v klasični sitotisk tehniki predrago in neizvedljivo.

  Prednost našega stroja KORNIT PARADIGM II, je da vam ponuja svet digitalnega tiska na majicah po ugodnih cena tudi pri naročanju večjih količin majic.

  Barve ki so odtisnjene z omenjenim tiskalnikom so ekološko neoporečne in primerne ter certificirane tudi za otroška oblačila. Barve so proizvedene na vodni osnovi, kar pomeni mehak odtis in možnost likanja čez natisnjene motive.


  POLYPRINT TEXJET PLUS:

  Za manjše količine majic, tam do 10 kos, koristimo manjši tiskalnik POLYPRINT TEXJET PLUS za direktni print na majie, ki je prav tako kvaliteten in ravno tako bazira na vodnih barvah, kar pomeni, da lahko majice likate čez natisnjene motive.

  Odtisnemo vam lahko motive velike širine 40 cm in višine 50 cm, kar pomeni praktično čez celo majico.


  PREDNOSTI DIGITALNEGA TISKA:

  • dobra obstojnost
  • tiskanje na svetle in temne majice
  • okolju in ljudem neoporečne barve (certificirano tudi za otroška oblačila)
  • tisk večbarvnih oz. multicolor motivov
  • tehnika primerna za manjše in večje serije majic