M: info@vini.si
T: 07 34 99 226

M: info@vini.si
T: 07 34 99 226

Prijava|Registracija
Prijava|Registracija
Išči

Digitalni tisk majic

Pri digitalni tehniki tiska tiskamo barvne motive s tehniko CMYK. Tukaj lahko sprostite svoj oblikovalski talent in ustvarite čudovite motive, ki vam jih mi nato odtisnemo.


KORNIT PARADIGM II (digitalni printer majic):

V podjetju VINI d.o.o. imamo na voljo najnovejši digitalni tiskalnik Kornit PARADIGM II, ki ga lahko kombiniramo s sitotiskom in z vsemi možnimi posebnimi efekti in tehnikam, ki so možne le v sitotisku.

Vodilno podjetje KORNIT na področju digitalnega tiska, proizvaja najkakovostnejše tiskalnike, ki tiskajo v sitemu CMYK, kar pomeni, da vam na lahko na majice natisnemo večbarvne slike in motive, kar bi bilo v klasični sitotisk tehniki predrago in neizvedljivo.

Prednost našega stroja KORNIT PARADIGM II, je da vam ponuja svet digitalnega tiska na majicah po ugodnih cena tudi pri naročanju večjih količin majic.

Barve ki so odtisnjene z omenjenim tiskalnikom so ekološko neoporečne in primerne ter certificirane tudi za otroška oblačila. Barve so proizvedene na vodni osnovi, kar pomeni mehak odtis in možnost likanja čez natisnjene motive.