Košarica (0) 0,00 €

Vaša košarica je prazna

Pogoji poslovanja

PROMOCIJSKI TEKSTIL
TISK
VEZENJE

  » Predstavitev in vizija podjetja

   

  Predstavitev podjetja

  Podjetje Vini d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993, kjer se ukvarjamo z vezenjem, tiskom in prodajo promocijskega tekstila. V podjetju je trenutno 15 zaposlenih, ki se trudijo, da se vaše ideje uresničijo ter zadovoljijo vaše potrebe.

  Posodabljanje strojev za naše storitve tiska in vezenja nam omogoča, da svojim strankam nenehno nudimo kvalitetne izdelke in raznolikost tiskanih in vezenih grafik.

   

  Zastopstvo blagovnih znamk

  Strankam želimo poleg vezenja in tiska nuditi tudi kakovosten in ugoden promocijski tekstil, zato smo se v ta namen povezali z nekaj vodilnimi podjetij v promocijskem tekstilu in tako zagotovili ugodne in konkurenčne cene brez posrednikov.

  Tako danes ponujamo različne tuje znamke promocijskega tekstila kot so:

  JHK, GILDAN, KARIBAN, SOLS, ATLANTIS, JAMES&NICHOLSON, TEE JAYS, REGATTA, B&C, FRUIT OF THE LOOM, HANES, STEDMAN, JERZEES COLOURS, STORMTECH, SPIRO, PAYPER, ...

  Ekskluzivno v Sloveniji pa zastopamo blagovno znamko JHK®.

   

  Zaupanje

  Zaupa nam preko 3000 različnih strank, vsako leto pa poskušamo ugoditi še veliko večjemu številu novih.

  Naše storitve koristjo:

  • podjetja
  • študenti in dijaki
  • državne ustanove (vrtci, šole, ministrstva, ...)
  • raznovrstna društva (športna, kulturna, turistična, gasilska, vinogradniška, čebelarska, ...)
  • prireditelji družabnih in športnih prireditev
  • humanitarne organizacije
  • fizične osebe

   

  Vizija

  V podjetju Vini d.o.o. želimo z lastno proizvodnjo VEZENJE – TISK ter prodajo kakovostnega promocijskega tekstila zagotoviti celovito ponudbo podjetjem, ki želijo prihraniti čas in denar z nepotrebnim iskanjem vezilcev, tiskarjev in posrednikov pri prodaji promocijskega tekstila, saj imamo mi vse to na enem mestu.

  » Vizitka podjetja

   

  Naslov:
  Vini d.o.o.
  Stari trg 37
  8230 Mokronog

  Telefon:
  07 34 99 226

  Faks:
  07 34 99 225

  E-pošta:
  info@vini.si

  Matična: 5754437000

  Davčna: SI85893331

  Davčni zavezanec: DA

  TRR: IBAN SI56 0297 1025 3383 225 (NLB d.d.)

  Direktor: Vinko Kos

  Delovni čas:
  PON - PET: 7h - 15h

  » Nahajamo se v Mokronogu

   

  Lokacija podjetja

  Podjetje ima poslovne prostore v novi stavbi v samem centru Mokronoga, na Starem trgu, poleg glavne cerkve. Mokronog leži na križišču cest med Trebnjem, Sevnico in Novim mestom.


  Prihod iz smeri Ljubljana

  Če prihajate iz smeri Ljubljana, zapustite avtocesto pri izvozu Trebnje - vzhod in se peljite proti Trebnjem. Ko prispete v Trebnje se nato peljite 8 km proti kraju Mirna. Nadaljujete pot čez kraj Mirna in čez 7 km prispete do Mokronoga.

  V Mokronogu za pokopališčem zavijete desno in se peljite mimo šole ter čez 150m (nasproti tovarne DOREMA) zavijete levo ter se peljete naravnost. Čez 150m pred sabo vidite našo stavbo, ki leži nasproti cerkve.
   

  Prihod iz smeri Sevnica

  Iz smeri Sevnica se takoj ko pridete v Mokronog peljete čez mesno jedro v smeri proti Laknicam. Čez cca 400 m se pojavimo na vaši levi strani nasproti cerkve..
   

  Prihod iz smeri Novo mesto

  Če prihajate iz Novega mesta čez kraj Šmarješke Toplice ali Škocjan, v kraju Zbure zavijete proti Mokronogu in se peljete čez Laknice. Ko prispete do Mokronoške cerkve, smo na vaši desni strani.