Promocijski tekstil, tisk in vezenje
info@vini.si07 34 99 226
Išči

Predstavitev podjetja

Podjetje Vini d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993, kjer se ukvarjamo z vezenjem, tiskom in prodajo promocijskega tekstila. V podjetju je trenutno 15 zaposlenih, ki se trudijo, da se vaše ideje uresničijo ter zadovoljijo vaše potrebe.

Posodabljanje strojev za naše storitve tiska in vezenja nam omogoča, da svojim strankam nenehno nudimo kvalitetne izdelke in raznolikost tiskanih in vezenih grafik.


Zastopstvo blagovnih znamk

Strankam želimo poleg vezenja in tiska nuditi tudi kakovosten in ugoden promocijski tekstil, zato smo se v ta namen povezali z nekaj vodilnimi podjetij v promocijskem tekstilu in tako zagotovili ugodne in konkurenčne cene brez posrednikov.

Tako danes ponujamo različne tuje znamke promocijskega tekstila kot so:

JHK, GILDAN, KARIBAN, SOLS, ATLANTIS, JAMES&NICHOLSON, TEE JAYS, REGATTA, B&C, FRUIT OF THE LOOM, STEDMAN, JERZEES COLOURS, STORMTECH, SPIRO, PAYPER, ...

Ekskluzivno v Sloveniji pa zastopamo blagovno znamko JHK®.


Zaupanje

Zaupa nam preko 3000 različnih strank, vsako leto pa poskušamo ugoditi še veliko večjemu številu novih.

Naše storitve koristjo:

podjetja
študenti in dijaki
državne ustanove (vrtci, šole, ministrstva, ...)
raznovrstna društva (športna, kulturna, turistična, gasilska, vinogradniška, čebelarska, ...)
prireditelji družabnih in športnih prireditev
humanitarne organizacije
fizične osebe


Vizija

V podjetju Vini d.o.o. želimo z lastno proizvodnjo VEZENJE – TISK ter prodajo kakovostnega promocijskega tekstila zagotoviti celovito ponudbo podjetjem, ki želijo prihraniti čas in denar z nepotrebnim iskanjem vezilcev, tiskarjev in posrednikov pri prodaji promocijskega tekstila, saj imamo mi vse to na enem mestu.

Vnesi svoj email za prijavo na obvestila
Email:
Podjetje:
Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov za namen e-marketinga in obveščanja podjetja Vini d.o.o. (pošiljanje novic, aktualnih ponudb, obveščanje o dogodkih, splošnih informacijah).
Boniteta odličnosti
Podjetje Vini d.o.o. je v letu 2019 prejelo boniteto odličnosti A+